If I should fall from grace

Faaan. Jag trampade snett på grund av en sko som låg och drällde i hallen. Foten vek sig under mig och jag störtade ögonblickligen mot golvet med hängivenheten hos en kamikazeflygare. Har med möda lyckats kravla mig till soffan och ligger nu här och beklagar mig i min ensamhet.

Fyfan vad ont det gör; en slags pulserande smärta på yttersidan som vägrar avta. Håller för tillfället en iskub mot min arma fot (dåligt om resurser här...), men vad mer kan jag göra för att lindra smärtan?

Det är så typiskt, alltså. Jag inhandlar ett par skor som med mina mått är farofyllt höga, och har sedan all världens tillfällen till att falla huvudstupa när jag vinglar omkring i dem. Men det är först när de åkt av fötterna som de verkligen utgör en hälsofara. 

 


Kommentarer
Postat av: Kessy

SV: hehe det var inte allst planerad att jag ska åka nu. familjen åkte igår så det kändes fel att stanna kvar här ensam i sweden hehe :P jag kommer bara hinna vara i hemstaden och några dagar i Bkk innan jag ska hem igen. det ska blir kul ^^...



här nere i skåne fick vi snö för första gången iår. mysigt tyckte jag i allafall men kan tänka mig det blir slaskigt sen bläää!

2009-12-15 @ 20:55:41
URL: http://misskessy.blogg.se/
Postat av: pelle

ouch maddafackah vad ont det där lät! känns det bättre idag då?

2009-12-16 @ 12:53:23
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: eMMA

amen du om du ska skiljas från skorna så kan jag mer än gärna ta dom :D hör av dig isf :D :D :D

2009-12-16 @ 15:16:53
URL: http://emmaahaggman.blogg.se/
Postat av: frida

sjukt snygga iaf

2009-12-21 @ 20:56:57
URL: http://vardagsbrus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0