Not amusedVulkaner och deras nyckfullhet. Nu är jag fast i ett hotellrum som luktar malkulor, med sängar som är döden personifierade och en ac-termostat med lika mordiskt uppsåt. Förra natten tillbringade jag 4 timmar stirrandes upp i taket med temperaturen uppvriden till 30 grader - iförd långbyxor och sockar och trots det skakande av köld. Ingen fara dock - på hotellets fasad står det i stora neonbokstäver "JESUS LOVES ME" och det värmer åtminstone i själen. Typ. Nej.

Kommentarer
Postat av: E

sv:oj, förlåt jag tänkte inte på att ni inte visste :( men det var iaf typ livmoderinflamation, det gick typ inte att fixa annat än operation och det ville inte mormor så dom tog bort henne :( hon hade tappat jättemycket i vikt sista veckan, vägde bara 14 kg..

2010-04-18 @ 21:54:35
URL: http://emmaahaggman.blogg.se/
Postat av: Kessy

jag mådde så illa när jag såg det klippet. men jag kan tänka mig att de censur inte det när det visas på nyheterna i Thailand?

det är jävligt tråkig vad som pågår i bkk just nu. de senaste dagarna ringer jag ofta till mina släktingar i bkk o höra om det e ok osv. men som tur så bor de inte mitt i smeten där allt händer.ta hand om dig tjejen, ha en trevlig resan hem. askmolnen måste ge sig av nångång. jag håller tummarna för er att ni få åka snart. kram!

2010-04-20 @ 17:52:37
URL: http://misskessy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0