Fluorescent AdolescentVia Kakan fann jag min väg till en hemsida där man kan göra sina egna illustrationer. Dock med en liten twist -nämligen den att man på förhand inte behöver besitta någon konstnärlig ådra för att resultatet ska bli riktigt, riktigt artsy. Jag blev upp över öronen förälskad och got a little carried away, om sanningen nu ska fram... Ovan kan ni skåda resultatet av mina mödor.


Det är bara att sätta igång här om ni själva vill ge det ett försök. Do it, do it! :D

Kommentarer
Postat av: R O R A . S E

SV: Eller hur! Skitheta. Ge mig ~800 så köper jag dem dirrmode.

2010-06-07 @ 19:31:33
URL: http://rora.se/
Postat av: elina

sv: varför köper ni inte den perioden då biljetterna är billiga? nejnej min pojkväns morbror köpte sina biljetter efter songkran för 4000:- per person. Det är just NU de har höjt priserna, efter kriget eller de dära.

2010-06-07 @ 20:16:54
URL: http://pinksbabykin.blogg.se/
Postat av: elina

sv: själv föredrar ja med svensk sommar xD thailand är så jävla varmt så man svettas som en gris! >.<" men jag vet inte, så många sidor och så mpnga bolag har olika priser. men det finns en period i maj juni som är billigt att beställa biljetter för. :) de brukar va dyrt också om man beställer långt före (de jag känner till)

2010-06-07 @ 20:48:57
Postat av: Anna

Ah! Det ska jag genast kolla upp!Sv: Hah, jo jag trodde nästan också att det var jag (när jag tittade lite snabbt på bilderna)! Den är imorgon kl 17 och går igenom stadsparken ;)BRA! Jag vill se mer av den lille ^^

2010-06-07 @ 21:38:04
URL: http://aliblyerts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0