Bananer och lianer


När jag är rastlös äter jag. Eller rättare sagt: jag äter närhelst tillfället ges, men det är när tiden stannar upp som det kött- och chipsslukande monstret inom mig verkligen får blodvittring. I just detta ögonblick leker jag dock vegetarian och har tämjt vilddjuret med sammanlagt fyra kiwis och apelsiner, men vem vet hur länge det räcker?

Vad gör man för att bota denna konstanta hunger? Jag vill inte likställa mig med Barnen I Afrika™, men ibland känns det verkligen som att jag delar deras misär.

Kommentarer
Postat av: Sara

De där chipsen såg väldigt goda ut, saknar typ svenska chips lite.Angående ny kamera, köpt en gammal kamera som jag inte kommer använda utan ha som prydnad, film till den kostar nog ganska mycket. Är en sådan man kan dra ut, om du fattar vad jag menar :P typ en sådan: http://www.collection-appareils.fr/balda/images/balda_folding.jpg

2010-03-18 @ 00:11:38
URL: http://sara04.blogg.se/
Postat av: Matilda

Precis så är jag också. Idag är en typisk sådan där dag då det enda jag finner intressant är att äta. Utanför är det snöstorm, det är söndag, sverige är dött. Tur att man har någorlunda OK ämnesomsättning i alla fall, för mat är ju så gott! Hehe..

2010-03-21 @ 12:31:45
URL: http://knightofcydonia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0