Licky licky


Jag högg mig själv med en kökskniv. Ja, högg. Efter en vecka fylld av micropizzor, chips och drickyoghurt återupptog jag matlagningen. Det gick förhållandevis bra tills jag bestämde mig för att hacka upp den återstående löken. Hushållspapper kom i min väg, jag försökte vifta bort det med knivshanden och sen katschink! åkte kniven in i den andra handen.

Way to go att invalidisera sig själv så där i körkortstider.
Blodflödet vägrar avta. Mamma skulle eventuellt komma förbi med plåster när hon slutat jobba; annars vet ni var ni kan finna min sargade kropp.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Tack för packningstips :D Är ju bra att få eftersom det här är premiär-Thailand för mig ;) Men har hört om shoppingen, så det verkar grymt, ska försöka bärga mig med att packa för mycket :) Ja det bär iväg redan på söndag- helt sjukt!! Aaah! Vi åker via Bangkok och sen först till Krabi. Runt lite där, och sen i slutet tänkte vi dra över till Koh Samui. Sista 2 dagarna ska vi spendera i Bangkok på shopping ;) Du kanske har några fler tips??



Ajajaj åt bilden :O Inte bra att hugga sig med en kniv inte... Jag som är sjuksköterska f.o.m imorgon tipsar om att du ska hålla det rent! Och ta det lugnt vid nästa matlagning ;)

2010-01-21 @ 19:49:18
URL: http://lovelylovan.blogg.se/
Postat av: Michaela

adlibris har en hel de. köp med dig någon och byt till dig en ny i thailand. de flesta hotell har väl en sorts hylla med kvarglömda böcker som behöver förnyas?

2010-01-21 @ 19:52:02
URL: http://hosgester.blogg.se/
Postat av: Michaela

stackare förresten. vissa människor ska tydligen inte ha vapen :)

2010-01-21 @ 19:52:20
URL: http://hosgester.blogg.se/
Postat av: kitty

haha, jadu min thai är inte so himla clean den heller. Jag förstår det mesta men har haft problem med att svara. Nu på senare år när jag bott i thailand så har jag lärt mig att snacka också. Men att läsa och skriva tänker jag inte ens försöka med igen. Guuuud så jävla svårt! pusss

2010-01-21 @ 23:18:18
URL: http://thekittycats.blogg.se/
Postat av: Maria

Aoch! Det där gjorde nog ont.



sv: Åh, vad bra. Vi kan sitta och proppa i oss chips tillsammans då, fast på olika ställen. Så kan vi sympatisera med varandra för att vi är så lata. ;)

2010-01-22 @ 22:19:01
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0